Juwelen kopen in Schilde

Home » Juwelen kopen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Om juwelen te kopen kan u terecht in onze juwelierszaak in Schilde, in de buurt van Antwerpen en u zal merken dat sieraden vinden die bij u passen nog nooit zo eenvoudig was. Wij, van Reyntjens, hebben een collectie met hoogwaardige kettingen, oorbellen, ringen, horloges en zelfs zonnebrillen in duurzame materialen, zoals 925 zilver, 18 karaat goud, diamanten, edelgesteente en diverse mogelijke combinaties.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Juwelen om uw collectie te vervolledigen kan u kopen bij ons in Schilde

Juwelen kopen gaat bij ons, in Schilde, verder dan enkel het uitkiezen van uw favoriete sieraden in de vorm van oorbellen, ringen, kettingen of horloges. Wij zijn de winkel voor al uw juwelen van hoog aangeschreven merken, zoals Ligne Vendome, Di Luna, Emmilou en vele anderen. En daarnaast ontwerpen we juwelen op aanvraag, zodat u een creatie krijgt die speciaal voor u bestemd is. Wilt u vol overtuiging gaan voor de volledige look and feel? Verrijk dan uw juwelencollectie met een zonnebril op sterkte. Wij zijn meer dan een juwelier in Schilde waar u uw juwelen kan kopen, ook zonnebrillen en brillen op sterkte kan u bij ons vinden die bij al uw sieraden passen. We staan met een passie voor het vak elke dag klaar in onze juwelierszaak om klanten gelukkig te maken in alles wat we doen. Lees alles over ons en onze geschiedenis.

ringen

 

Geniet van uw aankoop

Of u nu sieraden in de vorm van oorbellen, kettingen of ringen wilt kopen bij ons, Reyntjens uit Schilde, dicht bij Antwerpen, hier vindt u met zekerheid de juwelen die u kunnen bekoren. Vul het aan met een horloge om uw pols en u zal optimaal kunnen genieten van uw pas aangekochte pracht en praal. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 03/383 01 75 of verstuur een e-mail naar reyntjens_dom@skynet.be. Wij staan u graag te woord wanneer u sieraden wilt kopen in Schilde.