Juwelen kopen in Schilde

Home » Juwelen kopen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Om hoogwaardige juwelen te kopen kunt u terecht in onze juwelierszaak in Schilde. U zult merken dat sieraden vinden die bij u passen nog nooit zo eenvoudig was. Bij Reyntjens hebben wij een collectie met hoogwaardige sieraden in duurzame materialen, zoals 925 zilver, 18 karaat goud en diamanten, die u voor een eerlijke prijs kunt kopen.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Juwelen om uw collectie te vervolledigen kunt u kopen bij ons

Juwelen kopen gaat bij ons verder dan enkel het uitkiezen van uw favoriete sieraden in de vorm van oorbellen, ringen, kettingen of horloges. Wij zijn dé winkel voor al uw juwelen van hoog aangeschreven merken, zoals Ligne Vendome, Di Luna, Emmilou en vele anderen. En daarnaast ontwerpen we juwelen op aanvraag, zodat u een creatie krijgt die speciaal voor u bestemd is. U vindt bij ons bijvoorbeeld de volgende juwelen:

Wilt u vol overtuiging gaan voor de volledige look and feel? Verrijk dan uw juwelencollectie met een zonnebril op sterkte. Wij zijn meer dan een hoog aangeschreven juwelier waar u uw juwelen kunt kopen, ook (zonne)brillen die bij al uw sieraden passen vindt u bij ons. We staan met een passie voor het vak elke dag klaar in onze juwelierszaak om klanten gelukkig te maken in alles wat we doen. Lees alles over ons en onze geschiedenis.

ringen

 

Geniet van uw aankoop

Ongeacht welke sieraden u wilt kopen, bij Reyntjens vindt u met zekerheid de juwelen die u kunnen bekoren. Vul het aan met een horloge om uw pols en u zal optimaal genieten van uw pas aangekochte pracht en praal. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Kom snel langs in onze winkel in de Schoolstraat in Schilde of bekijk onze webshop om uw nieuwe sieraden te kopen!