Armband kopen in Schilde

Home » Armband kopen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Als u een prachtige armband wilt kopen in regio Schilde, zit u bij Reyntjens op de juiste plaats. Wij maken al decennialang prachtige armbanden in ons atelier. U heeft bij ons de mogelijkheid om een armband te kopen uit ons ruime aanbod, of een armband te laten vervaardigen op basis van een eigen ontwerp. Zo vindt u hier ongetwijfeld de armband die u zoekt!

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Een armband kopen met een uniek ontwerp

Als een van de meest hoog aangeschreven juweliers in regio Antwerpen hechten we er veel belang aan om enkel sieraden van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een armband te kopen, heeft u de keuze uit 18-karaats goud en zilver, aangevuld met verschillende soorten edelgesteente. In ons aanbod vindt u verschillende prachtige armbanden, maar het is natuurlijk mogelijk dat u nét iets anders in gedachten heeft. In dat geval ontwerpen wij graag een uniek juweel op maat voor u. Overigens kunnen niet alleen vrouwen bij ons terecht voor een prachtige armband. Wij hebben namelijk ook verschillende mooie herenarmbanden.

ringen

 

Breng ons snel eens een bezoek

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan bijzondere armbanden? Kom dan snel eens langs in onze winkel in de Schoolstraat in Schilde. Onze medewerkers ontvangen u met open armen en geven u graag advies om de ideale sieraden te kopen. Shopt u liever online? Bekijk dan onze collectie in onze webshop.