Over ons

Welkom Bij Juwelier – Horlogemaker – Opticien

Reyntjens, is al 52 jaar een vaste waarde in schilde.  Reyntjens Benedict en Verbelen Jeannine hebben de zaak overgenomen in 1969 van Marynissen, met een bang hartje als jonge zelfstandigen. Vele uren hebben ze hierin gewerkt met als resultaat dat ze in 1971 verhuisden naar de hoek van de Schoolstraat / Turnhoutsebaan waar de zaak nog steeds gevestigd is.

In 2011 volgden de dochters hun ouders op,  Marie-Paule is afgestudeerd in 1989 maar studeerde verder voor horlogemaker en is sinds 1991 mee actief in de zaak,  Christine is sinds 1991 afgestudeerd Opticien – Optometrist – Contactlenzen,  maar studeerde verder en in 1996 studeerde ze af als Juwelier – Goudsmid. In 2016 heeft ze zich verdiept in het ontwerpen van juwelen in 3D.

Bij Reyntjens kan je niet alleen terecht voor de aankoop van een Juweel, Uurwerk of Bril, maar ook voor al uw herstellingen, deze worden voor 95% in eigen huis gemaakt,  de jaren ervaring en kennis zorgt ervoor dat wij u sneller kunnen helpen. We halen er de grootste voldoening uit om uw juweel of uurwerk weer piekfijn in orde te brengen omdat we hierdoor gepassioneerd zijn.

Ook wordt er steeds geïnvesteerd in nieuwe technieken.  Juwelen in 3D, deze worden eerst getekend en dan kan u deze zien in een 3D print. Monturen in 3D By Hoya en Yuniku. En de laatste in een laser om fijne moeilijke herstellingen toch mogelijk te maken.

Van een klassiek uurwerk tot een manufactuur, van een eenvoudig zilver  of gouden juweel tot het vervaardigen van een eigen ontwerp, van een leesbril tot een multifocale bril.  Bij Reyntjens bent u op het juiste adres.

Facebook : https://www.facebook.com/reyntjensschilde

Instagram : Reyntjens schilde  #reyntjens_schilde