reyntjens_dom@skynet.be 03/383 01 75

Een opticien in Schilde

Reyntjens is niet alleen als juwelierszaak, maar ook als uw opticien gekend in Schilde, waar we als optiek diverse brillen en zonnebrillen verkopen. Door het overkoepelende concept van optiek, juwelen en horloges kunt u met al uw accessoires stralen wanneer u bij ons buiten loopt met uw aankopen. Wij hebben de finesse van styling in onze vingers zitten, waardoor u in onze optiek de bril zal vinden die de klasse uitstraalt die u wilt. Als opticien kunnen wij ook meteen uw sterkte bepalen.

Bij onze opticien vindt u de mooiste brillen

Als uw juwelier en opticien vinden wij het belangrijk dat u voor een montuur kiest in onze optiek, dat bij u past en de vorm van uw gezicht tot zijn recht laat komen, zodat u steeds stijlvol door het leven gaat. En laat ons nu de meest elegante en smaakvolle brillen en zonnebrillen op sterkte hebben van merken zoals Blackfin, Zenka, Macain en anderen. Om voor een lange tijd te kunnen genieten van uw klassevolle bril, is het belangrijk dat u er zorg voor draagt. Lees alles over het onderhoud van uw bril.

Een bril op maat van iedereen

Zelfs wanneer u al meer dan een optiek bezocht, omdat u moeite heeft met het vinden van een bril die perfect bij u past, dan hebben wij als opticien de oplossing voor u in het merk Yniku. Voor deze tailormade brillen wordt er een 3D-scan gemaakt van uw gezicht en wordt de bril aangepast aan zijn vormen. Een uniek ontwerp in titanium met glazen van de hoogste precisie brengt exact wat u nodig heeft. Zo kan iedereen hier de ideale bril kopen!

Vind uw bril op sterkte bij onze optiek in Schilde

In onze optiek vindt u dé ideale bril met de hulp van een ervaren opticien. Koop uw juwelen samen met uw bril op sterkte bij ons, zodat u de wereld weer in zijn verfijndheid kunt zien met mooie sieraden aan. Breng ons snel een bezoek in de Schoolstraat in Schilde! Bent u op zoek naar een specifiek model? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij informeren u graag of we dit in voorraad hebben.