Een opticien in Schilde

Reyntjens is in niet alleen als juwelierszaak, maar ook als uw opticien gekend in Schilde, vlak bij Antwerpen, waar we als optiek diverse brillen en zonnebrillen verkopen. Door het overkoepelende concept van optiek, juwelen en horloges kan u met al uw accessoires stralen wanneer u bij ons buiten loopt met uw aankopen. Wij hebben de finesse van styling in onze vingers zitten, waardoor u in onze optiek in Schilde de bril zal vinden die de klasse uitstraalt die u wilt en als opticien kunnen wij ook meteen uw sterkte bepalen.

Naast uw juwelier zijn wij ook uw opticien in Schilde

Als uw juwelier en als opticien vinden wij het belangrijk dat u voor een montuur kiest in onze optiek, dat bij u past en de vorm van uw gezicht tot zijn recht laat komen, zodat u steeds stijlvol door Schilde kan wandelen. En laat ons nu de meest elegante en smaakvolle brillen op sterkte en zonnebrillen hebben van merken zoals Blackfin, Zenka, Macain en anderen. Om voor een lange tijd te kunnen genieten van uw klassevolle bril, is het belangrijk dat u er zorg voor draagt. Lees alles over het onderhoud van uw bril.

Een bril op maat van iedereen

Zelfs wanneer u al meer dan één optiek bezocht in Schilde, of elders in Antwerpen, omdat u moeite heeft met het vinden van een bril die perfect bij u past, dan hebben wij als opticien de oplossing voor u in het merk Yniku. Voor deze tailormade brillen wordt er een 3D scan gemaakt van uw gezicht en wordt de bril aangepast aan zijn vormen. Een uniek ontwerp in titanium met glazen van de hoogste precisie brengen exact wat u nodig heeft. Combineer dit met een juweel op maat en u draagt een volledig eigen creatie. Voel u vrij om ons te contacteren wanneer u hier graag meer over te weten wilt komen.

Vind uw bril op sterkte bij onze optiek in Schilde

Kom tot de ontdekking dat wij zoveel meer zijn dan de winkel voor uw juwelen in Schilde en dat u in onze optiek ook uw bril kan vinden met de hulp van een opticien. Koop uw juwelen samen met uw bril op sterkte bij ons, zodat u de wereld weer in zijn verfijndheid kan zien met mooie sieraden aan. Bent u op zoek naar een specifiek model? Stuur dan een e-mail naar reyntjens_dom@skynet.be of bel ons op het nummer 03/383 01 75. Zo kunnen wij u informeren of wij deze in voorraad hebben.