Zonnebrillen als statement in Schilde

Home » Zonnebrillen als statement in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

In de wereld van accessoires zijn zonnebrillen meer dan eens een statement dat u wilt dragen in Schilde en elders in Antwerpen. Vervolledig het met de juwelen die u in onze juwelierszaak Reyntjens kan vinden, en u transformeert in een stijlvol persoon. Een zonnebril hoeft niet enkel in de zomer gedragen te worden, ook doorheen de rest van het jaar is dit een accessoire dat u graag bij zich draagt. Bijvoorbeeld wanneer u in de winter met een laagstaande zon door Schilde rijdt met de auto en die zonnebrillen op sterkte hét hulpmiddel zijn om alles helder te overzien.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Uw zonnebrillen, ook op sterkte, vindt u bij ons in Schilde

In onze juwelierszaak in Schilde, nabij Antwerpen, vindt u meer dan alleen juwelen en horloges, ook zonnebrillen – al dan niet op sterkte – kan u bij ons kopen. Wij fungeren als uw optiekzaak waar wij de sterkte kunnen meten die uw ogen nodig hebben in uw bril. Het enige dat u daarna nog te doen staat is een keuze maken tussen de diverse smaakvolle zonnebrillen uit ons assortiment in Schilde, waar wij glazen op sterkte in kunnen verwerken wanneer u dit nodig heeft. Heeft u hier vragen over? Dan kan u ons gerust contacteren. Wij verkopen merken zoals parajumpers en Serengeti. Beide zeer gegeerde merken met terechte redenen. Draag zorg voor uw bril, want een goed onderhouden bril gaat jarenlang mee. Wilt u een fashionstatement maken met uw zonnebril, gecombineerd met het perfecte juweel? Dan kunnen wij voor u een juweel ontwerpen dat al uw dromen verwezenlijkt.

bril

 

Zie de wereld door brillenglazen

Natuurlijk kan u juwelen kopen bij ons, dat is al een algemeen geweten. Maar daarnaast vertellen wij u met veel plezier dat wij naast de winkel voor uw juwelen, ook de winkel in Schilde zijn waar u uw zonnebrillen, al dan niet op sterkte, kan kopen. Dus kom langs in onze winkel, laat uw ogen testen, vind de zonnebril die bij u past en zie de wereld door de glazen van een echte Serengeti of Parajumpers. Bel ons gerust vooraf op het nummer 03/383 01 75 zodat wij zeker de tijd vrij kunnen maken om u te helpen. Of stuur een e-mail naar reyntjens_dom@skynet.be om een afspraak vast te leggen.