Zonnebrillen als statement in Schilde

Home » Zonnebrillen als statement in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

De hipste zonnebrillen op sterkte in regio Schilde vindt u bij Reyntjens. In de wereld van accessoires zijn zonnebrillen een onmisbaar item. Een zonnebril hoeft niet enkel in de zomer gedragen te worden, ook doorheen de rest van het jaar is dat een accessoire dat u graag bij zich draagt. Bijvoorbeeld wanneer u in de winter met een laagstaande zon met de auto rijdt en die zonnebrillen op sterkte hét hulpmiddel zijn om alles helder te overzien.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Uw zonnebrillen, ook op sterkte, vindt u bij ons

In onze juwelierszaak in Schilde vindt u meer dan alleen juwelen en horloges, ook zonnebrillen – al dan niet op sterkte – kunt u bij ons kopen. Wij fungeren als uw optiekzaak waar wij de sterkte kunnen meten die uw ogen nodig hebben in uw bril. Het enige dat u daarna nog te doen staat is een keuze maken tussen de diverse smaakvolle zonnebrillen uit ons assortiment, waar wij glazen op sterkte in kunnen verwerken wanneer u dat nodig heeft. Wij verkopen merken zoals Parajumpers en Serengeti. Beide zijn zeer gegeerde merken met terechte redenen. Draag zorg voor uw bril, want een goed onderhouden bril gaat jarenlang mee. Wilt u een fashionstatement maken met uw zonnebril, gecombineerd met het perfecte juweel? Dan kunnen wij voor u een juweel ontwerpen dat al uw dromen verwezenlijkt.

bril

 

Zie de wereld door brillenglazen

Natuurlijk kunt u juwelen kopen bij ons, dat is al een algemeen geweten. Maar daarnaast zijn wij ook dé winkel waar u uw zonnebrillen, al dan niet op sterkte, kunt kopen. Dus kom langs in onze winkel, laat uw ogen testen, vind de zonnebril die bij u past en zie de wereld door de glazen van een echte Serengeti of Parajumpers! Neem gerust contact met ons op zodat wij zeker de tijd vrij kunnen maken om u te helpen.