Uw juwelen laten herstellen en onderhouden in Schilde

Al meer dan 50 jaar kunt u uw juwelen door ons laten herstellen in onze juwelierszaak Reyntjens in Schilde, Antwerpen. Hier staan we met meerdere juweliers te uwer beschikking. Met de nodige diploma’s tot juwelier-goudsmid en extra cursussen om van de laatste technieken op de hoogte te zijn omtrent juwelen, herstellen en onderhouden wij al uw sieraden in ons atelier.

Kostbare juwelen herstellen brengt ze terug tot leven

Voor waardevolle sieraden raden wij een jaarlijkse check-up aan, waarbij wij het onderhoud uitvoeren en eventueel kleine imperfecties herstellen in uw juwelen. Bij het onderhoud van uw sieraden worden de zetting en de sluiting gecontroleerd, het sieraad grondig gereinigd en opnieuw gepolierd en indien nodig gerodineerd, zodat u na het herstellen weer kunt pronken met juwelen die als nieuw zijn. Wij zijn de winkel voor uw juwelen, van aankoop tot nazorg.

Tip! Draag geen waardevolle sieraden, met of zonder edelstenen, wanneer u zwaar werk doet. Door een harde stoot of slag kan er een stukje steen afspringen of de steen zelfs in twee breken.

Onderhoud van delicate parels

Om voor lange tijd optimaal te kunnen genieten van uw sieraden, is het belangrijk om een regelmatig onderhoud of eventueel nodige herstellingen van uw juwelen te laten doen. Bij parels is het daarvoor belangrijk dat de parels nooit met parfum, haarlak en crèmes in aanraking komen. Die beschadigen de parels onherroepelijk. De gouden raad is dat u eerst uw haarlak, parfum en andere cosmetica aanbrengt alvorens uw parels om te doen. Zo blijven uw parels mooi en zult u er jarenlang plezier van hebben.

Onderhoud van rijkelijk goud

Voor het onderhoud van uw gouden sieraden is het voldoende om Hagerty Jewel Clean kopen om ze mee te reinigen. Daarna kunt u ze voorzichtig met een zachte tandenborstel afborstelen, spoelen in water en opwrijven met een zachte doek. Zo krijgt goud weer een mooie glans. Twijfelt u? Vraag raad aan ons door ons te contacteren. Heeft u kostbare gouden tweedehands juwelen geërfd of gekocht, maar wilt u ze eerst laten herstellen in ons atelier? Ook dan staan wij met veel plezier voor u klaar.

Kom naar ons voor al uw herstellingen en onderhoud

Wij zijn uw juwelier uit Schilde en staan in voor het onderhoud van uw sieraden en indien nodig kunnen we uw juwelen ook herstellen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de herstelling van uw uurwerk. Met een grote passie voor ons vak leren we steeds opnieuw bij. Zo beheersen we nu ook de techniek voor het ontwerpen van uw juwelen en kunnen wij het ontwerp in 3D op foto door u laten bewonderen. Heeft u vragen, wilt u graag uw juwelen laten herstellen of wilt u een beroep op ons doen voor het onderhoud van uw sieraden? Wij zijn er voor u. Kom naar onze winkel in de Schoolstraat in Schilde of neem contact met ons op.