Uw juwelen laten herstellen en onderhouden in Schilde

Al 50 jaar kan u uw juwelen door ons laten herstellen in onze juwelierszaak Reyntjens in Schilde, Antwerpen. Hier staan we met meerdere juweliers ter uwer beschikking. Met de nodige diploma’s tot juwelier Goudsmid en extra cursussen om van de laatste technieken op de hoogte te zijn omtrent juwelen, herstellen en onderhouden wij al uw sieraden in ons atelier in Schilde.

Kostbare juwelen herstellen brengt ze terug tot leven in Schilde

Voor waardevolle sieraden raden wij een jaarlijkse check-up aan bij ons in Schilde, waarbij het onderhoud uitvoeren en eventueel kleine imperfecties herstellen in uw juwelen. Bij het onderhoud van uw sieraden worden de zetting en de sluiting gecontroleerd, het sieraad grondig gereinigd en opnieuw gepolierd en indien nodig gerodieerd, zodat u na dit herstellen weer door Schilde kan wandelen met juwelen die als nieuw zijn. Wij zijn de winkel voor uw juwelen, van aankoop tot nazorg.

Tip! Draag geen waardevolle sieraden, met of zonder edelstenen, wanneer u zwaar werk doet. Door een harde stoot of slag kan er een stukje steen afspringen of de steen zelfs in twee breken.

Onderhoud van delicate parels

Om voor lange tijd optimaal te kunnen genieten van uw sieraden, is het belangrijk om een regelmatig  onderhoud of eventueel nodige herstellingen van uw juwelen door ons, uit Schilde, te laten doen. Bij parels is het daarvoor belangrijk dat de parels nooit met parfum, haarlak en crèmes in aanraking komen. Die beschadigen de parels onherroepelijk. De gouden raad is dat u eerst uw haarlak, parfum en andere cosmetica aanbrengt alvorens uw parels om te doen. Zo blijven uw parels mooi en zult u er jarenlang plezier van hebben.

Onderhoud van rijkelijk goud

Voor het onderhoud van uw gouden sieraden is het voldoende om bij ons in Schilde, Hagerty Jewel Clean kopen om ze mee te reinigen. Daarna kan u ze voorzichtig met een zachte tandenborstel afborstelen, spoelen in water en opwrijven met een zachte doek. Zo krijgt goud weer een mooie glans. Twijfelt u? Vraag raad aan ons als juwelier door ons te contacteren. Heeft u kostbare gouden tweedehands juwelen geërfd of gekocht, maar wilt u ze eerst laten herstellen in ons atelier in Schilde? Ook dan staan wij met veel plezier voor u klaar.