Bril kopen in Schilde

Home » Bril kopen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wilt u een nieuwe bril kopen en bent u op zoek naar een brillenwinkel in regio Schilde? Welkom bij Reyntjens! Wij verkopen prachtige brillen voor dames en heren. In ons ruime aanbod aan monturen vindt u ongetwijfeld een montuur dat bij u past. Ook voor lenzen kunt u bij ons terecht. Vertrouw op onze expertise.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Uw ideale nieuwe bril kopen

Dé perfecte bril vinden is geen eenvoudige opgave. Ten eerste is het uiteraard belangrijk dat uw sterkte goed zit, zodat u optimaal kunt zien. Daarnaast wilt u liefst een montuur dat perfect bij uw gezicht en uw persoonlijke stijl past. Tot slot is het ook heel belangrijk dat zowel de glazen als de montuur van hoge kwaliteit zijn, zodat de bril lange tijd meegaat. In onze optiek in Schilde kunt u een bril kopen die aan al deze criteria voldoet. Christine, een van onze zaakvoerders, heeft de opleiding tot opticien en optometrist gevolgd en helpt u graag verder met een gratis oogmeting. Dankzij onze ervaring als juwelier hebben wij ook oog voor de esthetische kant van het verhaal. Wij bieden verscheidene prachtige monturen aan en geven u graag advies over welk montuur het best bij u past. Het is zelfs mogelijk om een bril op maat van uw gezicht te laten maken!

ringen

 

Kom snel eens langs in onze winkel

U kunt onze brillen en zonnebrillen alvast online bewonderen, maar om een bril te kopen brengt u het beste een bezoek aan onze winkel. Wij bevinden ons in de Schoolstraat in Schilde. Onze medewerkers staan u graag bij in de zoektocht naar de perfecte bril en maken deze zo snel mogelijk voor u. Lees ook zeker onze tips voor het onderhoud van uw bril en u heeft nog jarenlang geniet van deze bril!