Edelgesteente in uw juwelen in Schilde

Home » Edelgesteente in uw juwelen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wij hebben een grote voorliefde voor edelgesteente in onze juwelierszaak in Schilde. De toevoeging van een edelsteen brengt vaak een meerwaarde aan het juweel met zich mee en transformeert het naar een hoogstaande dimensie. Elke edelsteen heeft zijn eigen uniekheid, doordat het een natuurlijk product is. De diversiteit aan kleurschakeringen, texturen en vormen geeft de mogelijkheid te spelen met het design van een juweel.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

De verrijking van een edelgesteente in uw juweel

Bij Reyntjens creëren wij zelf de mooiste juwelen en kiezen zorgvuldig het edelgesteente dat het best past bij het juweel in kwestie. Zo bestaat er de rozenkwarts, die een zachte roze kleur heeft en staat voor liefde en zachtheid. Ook aquamarine is een zeer begeerd edelgesteente met zijn uitgesproken blauwtinten. Wanneer wij een juweel ontwerpen tekenen wij dit juweel in 3D uit, zodat we het ontwerp kunnen visualiseren, alvorens het om te vormen tot realiteit. Zo goed als alle juwelen in onze winkel zijn handgemaakt door ons, ook die met de toevoeging van een edelgesteente.

edelsteen

 

Nieuwste collectie of waardevolste schat?

Wij hebben ook een collectie tweedehandsjuwelen, die verrijkt is met de meest unieke vondsten die bestaan uit samensmeltingen van rijkelijke materialen. Denk hierbij aan 18 karaat goud, platina, geel goud, parels, diamanten en edelgesteente, bijvoorbeeld de Lapis Lazuli met zijn diepe marineblauw-kleurige tinten. De toevoeging van een edelgesteente is dus een begeerde pracht, zowel in nieuwe creaties als in oude, waardevolle schatten. Bent u benieuwd naar onze selectie? Twijfel dan niet om deze juwelen in onze winkel te komen bezichtigen.

 

Ontdek de selectie met edelstenen

Als een van de bekendste juweliers in regio Antwerpen zit de passie voor het vinden en het creëren van juwelen al ons hele leven in ons en die passie wordt nog meer versterkt wanneer er edelgesteente bij komt kijken. Kom onze collectie bekijken in onze speciaalzaak in de Schoolstraat in Schilde en ondervind zelf waarom we edelstenen zo adoreren! Wilt u graag weten wie er achter het verhaal van deze creaties zit? Leer ons dan kennen.