Edelgesteente in uw juwelen in Schilde

Home » Edelgesteente in uw juwelen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wij hebben een grote voorliefde voor edelgesteente in onze juwelierszaak in Schilde. De toevoeging van een edelsteen brengt vaak een meerwaarde aan het juweel met zich mee en transformeert het naar een hoogstaande dimensie. Elke edelsteen heeft zijn eigen uniekheid, doordat het een natuurlijk product is. De diversiteit aan kleurschakeringen, texturen en vormen geeft de mogelijkheid te spelen met het design van een juweel.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

De verrijking van een edelgesteente in uw juweel in Schilde

Wij, van Reyntjens, uit schilde, vlak bij Antwerpen, ontwerpen onze juwelen zelf en kiezen zorgvuldig het edelgesteente dat het best past bij het juweel in kwestie. Zo bestaat er de rozenkwarts, die een zachte roze kleur heeft en staat voor liefde en zachtheid. Ook aquamarine is een zeer begeerd edelgesteente met zijn uitgesproken blauwtinten. Wanneer wij een juweel ontwerpen tekenen wij dit juweel in 3D uit, zodat we het ontwerp kunnen visualiseren, alvorens het om te vormen tot realiteit. Zo goed als alle juwelen in onze juwelenwinkel, in Schilde, zijn handgemaakt door ons, ook die met de toevoeging van een edelgesteente.

edelsteen

 

Nieuwste collectie of waardevolste schat?

Wij hebben ook een collectie tweedehandsjuwelen, die verrijkt is met de meest unieke vondsten die bestaan uit samensmeltingen van rijkelijke materialen. Denk hierbij aan 18 karaat goud, platina, geel goud, parels, diamanten en edelgesteente, bijvoorbeeld de Lapis Lazuli met zijn diepe marineblauw-kleurige tinten. De toevoeging van een edelgesteente is dus een begeerde pracht bij ons in Schilde, zowel in nieuwe creaties als in oude, waardevolle schatten. Bent u benieuwd naar onze selectie? Twijfel dan niet om deze juwelen in onze juwelenwinkel te komen bezichtigen.

 

Ontdek de selectie met edelstenen

Als juwelier in Antwerpen, specifieker Schilde, zit de passie voor het vinden en het creëren van juwelen al ons hele leven in ons en die passie wordt nog meer versterkt wanneer er edelgesteente bij komt kijken. Kom onze collectie bekijken in onze speciaalzaak en ondervind zelf waarom we edelstenen zo adoreren. Stuur gerust een e-mail naar reyntjens_dom@skynet.be om te vragen naar de nieuwste toevoegingen in onze selectie of bel ons op het nummer 03/383 01 75. Wilt u graag weten wie er achter het verhaal van deze creaties zit? Leer ons dan kennen.