3D-juwelen tekenen is mogelijk bij ons in Schilde

Home » 3D-juwelen tekenen is mogelijk bij ons in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u graag sieraden laat ontwerpen naar uw wensen en voorkeuren, maar u het ontwerp graag zou zien alvorens het uitgevoerd wordt, dan kunnen wij in 3D uw juwelen tekenen in onze juwelierszaak in Schilde. Zo kunnen er kleine aanpassingen aangebracht worden in het ontwerp en kunnen we het verschil tonen in materiaaluitvoering. Hierdoor bent u ten alle tijden zeker dat u een juweel krijgt waar u tevreden over bent.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

In 3D uw juwelen tekenen doen wij met plezier

Bij onze juwelenwinkel in Schilde wordt er steeds geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe technieken. Met deze technieken worden we steeds handvaardiger in het ontwerpen van juwelen die volledig gericht zijn op uw verlangens. Door uw juwelen in 3D uit te tekenen, kunt u als klant het ontwerp van uw sieraden zien, alvorens we overgaan tot de uitvoering. Zo kan de detaillering volledig op punt gebracht worden naar uw visie. Zeker voor sieraden voor speciale gelegenheden, zoals een trouw, is het een grote meerwaarde dat wij in staat zijn juwelen uit te tekenen in 3D. Wilt u graag edelgesteente verwerkt in uw ring, maar twijfelt u nog tussen de mogelijkheden? Dan kunnen wij met de 3D-techniek eenvoudig de verschillende opties aan u voorleggen. Ook bij het herstellen van sieraden kan het soms een meerwaarde zijn om een visualisatie te maken van het eindresultaat. Naast het in 3D uittekenen van sieraden, ontwikkelen wij ook 3D-monturen van het merk Yniku. Zo heeft u een bril die perfect aansluit bij de vorm van uw gezicht.

juweel

 

Bekijk uw ontwerp in 3D

Met de techniek om juwelen in 3D uit te tekenen, staan wij een stapje voor in het ontwikkelen van sieraden op aanvraag. Dat maakt het mogelijk juwelen te creëren die u met zekerheid dolgelukkig maken. Bekijk onze eigen creaties in 3D en laat u inspireren door onze eerdere uitvoeringen. Wilt u graag een juweel voor uzelf laten maken? Twijfel dan niet om een e-mail te sturen naar reyntjens_dom@skynet.be met een beschrijving van uw wensen of neem telefonisch contact op via het nummer 03/383 01 75, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. U bent ook steeds van harte welkom in onze winkel in de Schoolstraat in Schilde.