reyntjens_dom@skynet.be 03/383 01 75

Herenarmbanden

Home » Herenarmbanden

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Herenarmbanden zijn de laatste tijd helemaal in, en terecht. Een armband is misschien een klein accessoire, maar het heeft een enorme impact op uw uitstraling. Een mooie armband kan het verschil maken tussen een leuke outfit en een geweldige outfit. Bij Reyntjens in Schilde vindt u verscheidene hippe armbanden voor mannen in verschillende stijlen en kleuren.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Unieke, stoere herenarmbanden kopen

De tijd dat armbanden als iets voor vrouwen gezien werden is voorgoed voorbij. Ook mannen kunnen hun outfit een extra touch geven met een mooie armband. Als vooraanstaande juwelier in regio Antwerpen hebben wij uiteraard verscheidene prachtige armbanden voor heren in ons aanbod. Onze herenarmbanden bestaan in verschillende stijlen, van stoer tot verfijnd en elegant. Deze armbanden kunt u perfect combineren met onze herenhorloges. Draag aan de ene hant een stijlvolle armband en aan de andere hand een horloge met dezelfde accenten.

ringen

 

Ontdek ons volledige aanbod

In onze winkel in de Schoolstraat in Schilde kunt u al onze herenarmbanden bewonderen. Kom snel eens langs om uw nieuwe favoriete armband te kopen! U vindt een deel van ons aanbod ook in onze webshop. Vindt u in onze collectie niet volledig wat u in gedachten had? Wij maken ook juwelen op maat. Geef ons uw ideeën door en wij transformeren deze tot een prachtige armband!