Herenhorloges in Schilde

Home » Herenhorloges in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Het assortiment aan herenhorloges dat wij beschikbaar hebben in onze juwelierszaak in Schilde is ruim. Het is voorzien van diverse designmerken van kwalitatieve en hoogstaande klasse. Zo vindt u te allen tijde het exemplaar dat de uitstraling heeft die u graag rond uw pols wilt dragen.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Klassevolle herenhorloges vindt u bij ons

Onze juwelenwinkel in Schilde is meer dan enkel de plek waar u uw juwelen koopt. Ook herenhorloges vormen een belangrijk onderdeel van onze collectie. Daarnaast hebben we een groot aantal stijlvolle vrouwenhorloges te koop. Omdat wij bij Reyntjens houden van klasse en stijl, zetten wij in op hoog aangeschreven uurwerkmerken. Zo vindt u bij ons onder andere Philip Watch, Balmain Watches, Pontiac en Jues et Fils. Vanzelfsprekend heeft elk uurwerk nood aan onderhoud om in goede staat te blijven en een leven lang mee te gaan. Wij zijn experts in het herstellen van uw horloges in ons atelier. Ook kunnen we oude horloges nieuw leven inblazen door deze kleine aanpassingen in het design te geven. Zo krijgt u uw juweel op maat dat al uw verlangens invult.

horloge

 

Snuister tussen de mogelijkheden

Reyntjens is uw horlogewinkel waar u ware pareltjes in de collectie vindt. Kom gerust langs in onze winkel in de Schoolstraat in Schilde om te snuisteren tussen de vele mogelijkheden herenhorloges en andere herenarmbanden. Wilt u eerst even online een globaal idee krijgen van de stijlen uurwerken die we verkopen? Dat kan door naar onze horlogepagina te gaan. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek merk of model, dan kunt u ons contacteren, zodat wij kunnen kijken voor u of wij deze ter beschikking kunnen stellen.