Herenhorloges in Schilde

Home » Herenhorloges in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Het assortiment herenhorloges dat wij beschikbaar hebben in onze juwelierszaak in Schilde, Antwerpen, is ruim. Het is voorzien van diverse designmerken van kwalitatieve en hoogstaande klasse. Zo vindt u te allen tijde het exemplaar dat de uitstraling heeft die u graag rond uw pols wilt dragen.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Klassevolle herenhorloges vindt u bij ons in Schilde

Onze juwelierszaak in Schilde, Antwerpen is meer dan enkel de plek waar u uw juwelen koopt, ook herenhorloges brengen een meerwaarde aan onze collectie. Uiteraard hebben we ook vrouwenhorloges te koop. Omdat wij bij Reyntjens houden van klasse en stijl, zetten wij in op hoog aangeschreven uurwerkmerken. Zo vindt u bij ons onder andere Philip Watch, Balmain Watches, Pontiac en Jues et Fils. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek merk of model, dan kan u ons contacteren, zodat wij kunnen kijken voor u of wij deze ter beschikking kunnen stellen. Vanzelfsprekend heeft elk uurwerk nood aan onderhoud om in goede staat te blijven en een leven lang mee te gaan. Wij zijn experten in het herstellen van uw herenhorloges in ons atelier in Schilde. Ook kunnen we oude horloges nieuw leven inblazen door deze kleine aanpassingen in het design te geven. Zo krijgt u uw juweel op maat dat al uw verlangens invult.

horloge

 

Snuister tussen de mogelijkheden

Reyntjens is uw horlogewinkel en winkel voor juwelen in Schilde waar u ware pareltjes in de collectie vindt. Kom gerust langs in onze winkel in Schilde om te snuisteren tussen de vele mogelijkheden herenhorloges. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kan u steeds contact opnemen per e-mail naar reyntjens_dom@skynet.be of telefonisch door te bellen naar 03/383 01 75. Wilt u eerst even online een globaal idee krijgen van de stijlen uurwerken die we verkopen? Dat kan door naar onze horlogepagina te gaan.