Vrouwenhorloges in Schilde

Home » Vrouwenhorloges in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u op zoek bent naar vrouwenhorloges met een prachtig design, dan bent u bij ons in Schilde op de juiste plek voor uw aankoop. Reyntjens heeft namelijk diverse horloges in zijn assortiment van de meest kwaliteitsvolle merken. Zo vindt u zeker en vast het uurwerk dat past bij de stijl die u graag rond uw pols wilt dragen.

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Design vrouwenhorloges vindt u bij ons

Bij onze juwelier in regio Antwerpen hebben we vrouwenhorloges van merken zoals Balmain watches, Pontiac, Festina en anderen. Ook kunt u hier Certina-horloges kopen. Deze merken spelen sterk in op het nemen van hun verantwoordelijkheid voor het klimaat en zijn partner van de Sea Turtle Conservancy. Op hen kunt u rekenen voor prachtige vrouwenhorloges, en dat met een goed gevoel voor het klimaat. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook de mooiste herenhorloges vinden. Heeft u een horloge waar u veel waarde aan hecht, maar is deze toe aan een herstelling of wilt u het onderhoud van uw horloge laten doen? Dan bent u hier bij de specialist die uw horloge terug tot leven brengt. Wanneer u uw uurwerk gekozen heeft, dan passen wij deze ter plaatse aan aan de omtrek van uw pols, zodat hij perfect aansluit wanneer u hem draagt. Zo heeft u uw juweel op maat om uw pols te sieren.

Vrouwen horloge

 

Vind uw specifieke model bij ons

Bij ons vindt u ongetwijfeld de vrouwenhorloges die mooi om uw pols zullen staan. Bekijk al onze horloges in onze winkel in de Schoolstraat in Schilde of in onze webshop en vind het exemplaar dat u aanstaat. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem contact op met ons, zo kunnen wij zien of we deze beschikbaar hebben.