Vrouwenhorloges in Schilde

Home » Vrouwenhorloges in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u op zoek bent naar vrouwenhorloges van een juwelier, dan bent u bij ons in Schilde, dicht bij Antwerpen, op de juiste plek voor uw aankoop. Reyntjens heeft namelijk diverse horloges in zijn assortiment van de meest kwaliteitsvolle merken. Zo vindt u zeker en vast het uurwerk dat past bij de stijl die u graag rond uw pols wilt dragen.

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Design vrouwenhorloges vindt u bij ons in Schilde

Bij ons in Schilde, in Antwerpen, hebben we vrouwenhorloges van merken zoals Balmain watches, Pontiac, Festina en anderen. Ook vindt u uurwerken van Certina in onze juwelierszaak. Zij spelen sterk in op het nemen van hun verantwoordelijkheid voor het klimaat en zijn partner van de Sea Turtle Conservancy. Op hen kan u rekenen voor zowel prachtige design vrouwenhorloges, die we bij ons in Schilde verkopen, en dat met een goed gevoel voor het klimaat. Vanzelfsprekend kan u bij ons ook herenhorloges vinden. Heeft u een horloge waar u veel waarde aan hecht, maar is deze toe aan een herstelling of wilt u het onderhoud van uw horloge laten doen? Dan bent u bij Reyntjens bij de specialist die uw horloge terug tot leven brengt. Wanneer u uw uurwerk gekozen heeft, dan passen wij deze ter plaatse aan, aan de omtrek van uw pols, zodat hij perfect aansluit wanneer u hem draagt. Zo heeft u uw juweel op maat om uw pols te sieren.

Vrouwen horloge

 

Vind uw specifieke model bij ons

Wij zijn meer dan een winkel voor uw juwelen in Schilde, bij ons vindt u ook de vrouwenhorloges die uw pols mooi zal staan. Bekijk al onze horloges en vind het exemplaar dat u aanstaat. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem contact op met ons, zo kunnen wij zien of we deze beschikbaar hebben. U kan ons ook steeds bellen via het nummer 03/383 01 75 of een e-mail sturen naar reyntjens_dom@skynet.be. We staan u met plezier te woord.