Oorbellen kopen in Schilde

Home » Oorbellen kopen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Oorbellen kopen was nog nooit zo eenvoudig als in onze juwelierszaak in Schilde. Hier vindt u de meest bijzondere oorbellen om toe te voegen aan uw collectie. Combineer ze met een bijpassende ketting en ring en u heeft een setje dat u met veel plezier zal dragen. Oorbellen brengen uw gezicht tot leven en brengen de sprankeling in uw ogen naar voren. Twijfel dus niet langer om dat nieuwe setje oorbellen te kopen dat u bij ons in Schilde heeft gezien.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Bijzondere oorbellen kan u kopen bij ons in Schilde

Wij, Reyntjens, zijn de winkel voor uw juwelen in Antwerpen, waar u elke keer weer met veel plezier binnen stapt. Onze ruime collectie oorbellen van vooraanstaande kwaliteitsmerken, gekend in Schilde en omstreken, gecombineerd met eigen ontwikkelde creaties zorgt voor een aanbod waarbij het bijna onmogelijk is niet de oorbellen te vinden die u wilt kopen. Heeft u veel gezien wat u kan bekoren, maar is er toch nog iets dat mist om dat sublieme wow-effect te ervaren? Weet dan dat wij ook juwelen op maat maken naar uw wensen en verlangens. Zo transformeert een mooie oorbel in een prachtige oorbel, speciaal voor u ontworpen. Draag hem samen met een ketting om uw hals voor een nog uitgesprokener beeld. Wilt u ook nog een ring toevoegen om het plaatje compleet te maken? Dan kan u naast oorbellen ook uw ringen kopen bij ons in Schilde.

oorbellen

 

Vind het setje dat bij u past

Als juwelier in Schilde, bij Antwerpen, halen wij er veel plezier uit onze klanten oorbellen te zien kopen die volledig bij hen passen. Daarom helpen wij u in onze winkel graag om dat perfecte setje uit te zoeken dat speciaal voor u ontwikkeld lijkt te zijn. Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u oorbellen door ons laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar reyntjens_dom@skynet.be of door te bellen naar het nummer 03/383 01 75. Wij staan u graag te woord bij al uw vragen. Lees alles over wie wij zijn en hoe alles begonnen is.