reyntjens_dom@skynet.be 03/383 01 75

Ringen kopen in Schilde

Home » Ringen kopen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u op zoek bent naar een collectie ringen waarvan u de mooiste pareltjes kunt kopen, dan bent u bij ons, Reyntjens uit Schilde, op de juiste plek. Onze collectie is een allesomvattend geheel van hoog aangeschreven merken, unieke, eigen creaties en ringen voor speciale gelegenheden. We ontvangen u met veel plezier in onze winkel om u te helpen in uw aankoop.

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

De ringen in onze collectie die u bij ons kunt kopen

Als juwelierszaak uit Schilde zijn we alom bekend voor de ringen die u bij ons kunt kopen. In onze collectie vindt u zowel gouden ringen, alsook zilveren ringen, van hoogstaande designmerken zoals Ligne Vendome, Bozarts, Di Luna, Innocence, Changeables, Emmilou, enzoverder. Het ontwerpen van unieke juwelen, volledig naar onze eigen visies, zorgt ervoor dat we onze creativiteit kunnen vertalen in een unicum dat enkel om uw vingers gedragen zal worden. Elke ring is enig in zijn soort en gemaakt uit de meest luxueuze materialen, zoals 925 zilver en 18k goud. We ontwikkelen onze eigen creaties in 3D, om ze vervolgens in het echt te ontwikkelen.

ringen

 

Vooraanstaande merken of eigen ontwikkelde creaties?

Wilt u buitengewone ringen kopen voor uw trouw? Dan vindt u bij ons de unieke trouwringen die jullie dag tot in de puntjes zullen perfectioneren. Wij ontwerpen voor u de ring die aan al jullie verlangens voldoet. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om meer klassieke trouwringen te kopen. Heeft u oude ringen die u wilt laten transformeren tot een nieuw product? Ook daarbij helpen wij u met veel plezier. Natuurlijk kunt u naast ringen ook vele andere prachtige juwelen kopen bij ons. Zo heeft u een setje dat u prachtig zal staan in uw vrije tijd of bij een speciale gelegenheid.

 

Bewonder onze collectie

De mooiste ringen, met de bijpassende oorbellen om het af te werken, kunt u kopen bij ons. Kom langs in onze winkel in de Schoolstraat in Schilde om onze collectie te bewonderen of contacteer ons wanneer u een vraag heeft over het creëren van een eigen ontwerp. Wij helpen u graag om dé droomringen te vinden!