Ringen kopen in Schilde

Home » Ringen kopen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u op zoek bent naar een collectie ringen waarvan u de mooiste pareltjes kan kopen, dan bent u bij ons, Reyntjens uit Schilde, op de juiste plek. Onze collectie is een allesomvattend geheel van hoog aangeschreven merken, unieke, eigen creaties en ringen voor speciale gelegenheden. We ontvangen u met veel plezier in onze winkel om u te helpen in uw aankoop.

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

De ringen in onze collectie die u bij ons kan kopen in Schilde

Als juwelierszaak uit Schilde zijn we alom bekend in Antwerpen voor de ringen die u bij ons kan kopen. In onze collectie vindt u zowel gouden ringen, alsook zilveren ringen, van hoogstaande designmerken zoals Ligne Vendome, Bozarts, Di Luna, Innocence, Changeables, Emmilou, enzoverder. Het ontwerpen van juwelen, volledig naar onze eigen visies, zorgt ervoor dat we onze creativiteit kunnen vertalen in een unicum dat enkel om uw vingers gedragen zal worden. Elke ring is enig in zijn soort en gemaakt uit de meest luxueuze materialen, zoals 925 zilver en 18k goud. We ontwikkelen onze eigen creaties in 3D, om ze vervolgens in het echt te ontwikkelen.

ringen

 

Vooraanstaande merken of eigen ontwikkelde creaties?

Wilt u buitengewone ringen kopen voor uw trouw in Schilde of elders in Antwerpen? Dan vindt u bij ons de trouwringen die jullie dag tot in de puntjes zullen perfectioneren. Een juweel op maat naar jullie verlangens. Heeft u oude ringen die u wilt laten transformeren tot een nieuw product? Ook daarbij helpen wij u met veel plezier. Natuurlijk kan u bij ons, in Schilde, naast ringen ook bijpassende kettingen en oorbellen kopen. Zo heeft u een setje dat u prachtig zal staan in uw vrije tijd of bij een speciale gelegenheid.

 

Bewonder onze collectie

De mooiste ringen, met de bijpassende oorbellen en een ketting om het af te werken, kan u kopen in onze juwelierswinkel in Schilde. Kom langs in onze winkel om onze collectie te bewonderen of contacteer ons wanneer u een vraag heeft over het creëren van een eigen ontwerp. Dit kan door een e-mail te sturen naar reyntjens_dom@skynet.be of door te bellen naar het nummer 03/383 01 75. Wij horen graag van u.