Klassieke trouwringen

Home » Klassieke trouwringen

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Met hoogkwalitatieve klassieke trouwringen kunt u niet veel misdoen. Een simpel, maar verfijnd ontwerp zorgt ervoor dat uw ring probleemloos bij elke outfit past. Bij Reyntjens in Schilde vindt u trouwringen van de hoogste kwaliteit in verschillende materialen en ontwerpen. Ontdek hier meer over onze prachtige ringen!

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

De mooiste klassieke trouwringen

Vandaag de dag is haast alles mogelijk voor uw trouwringen. Het is steeds meer gebruikelijk om unieke trouwringen te laten ontwerpen, om een eigen toets aan de trouwring te geven. Toch blijven ook klassieke trouwringen bijzonder populair. Dankzij hun eenvoudige, maar elegante design zijn ze tijdloos en staan ze bij zo goed als alles mooi. Bij onze juwelenwinkel in Schilde vindt u een ruim aanbod aan zulke stijlvolle trouwringen. Wij bieden onder meer ringen aan van de bekende merken Dora en Duo, enkele van de absolute topmerken op gebied van trouwringen. Is de ring die u in gedachten heeft toch nét iets anders dan de ringen in ons aanbod? Dan is het bij ons mogelijk om uw eigen ring te ontwerpen. Wij vervaardigen namelijk ook zelf handgemaakte juwelen in ons eigen atelier.

ringen

 

Vind de ring van uw dromen

Uiteraard heeft u de ringen voor uw trouw liefst goed op tijd in huis. Breng ons dus snel een bezoek in de Schoolstraat in Schilde of bekijk onze trouwringen alvast online. Heeft u de klassieke trouwringen van uw dromen gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat ze zo snel mogelijk klaar zijn voor uw trouw. Indien er op een dag schade aan uw trouwring is, kunt u bovendien steeds bij ons terecht voor herstellingen.