Ring ontwerpen

Home » Ring ontwerpen

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Een mooie ring op maat laten ontwerpen doet u bij Reyntjens. Als ervaren juwelierszaak in Schilde maken wij al decennialang de meest bijzondere ringen in ons eigen atelier. Hierbij gebruiken we enkel hoogwaardige materialen zoals 18-karaats goud of zilver. Ontdek onze prachtige creaties!

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Hier laat u uw ideale ring ontwerpen

Een ring is een klein juweel, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker wanneer u ervoor kiest om een ring te laten ontwerpen bij onze juwelenwinkel, is er zeer veel mogelijk. Zo kunt u bij ons de meest unieke trouwringen laten maken. Voor uw trouw wilt u natuurlijk een bijzondere ring, en met een eigen ontwerp bent u zeker van een trouwring die niemand anders heeft. Het is uiteraard evengoed mogelijk om een leuke ring voor uzelf of een dierbare te laten maken. Heeft u een leuk idee voor een ring, maar vindt u dat nergens? Of wilt u graag een uniek geschenk geven aan uw partner, een familielid of een vriend(in)? Dan zijn onze juwelen op maat de ideale oplossing.

ringen

 

Ontdek alle opties

Wilt u graag uw eigen ring laten ontwerpen? Neem dan zeker contact met ons op om een afspraak te maken of spring gezellig binnen in onze winkel. Wij zijn gevestigd in de Schoolstraat in Schilde. U kunt hier eveneens prachtige ringen kopen die wij reeds ontworpen hebben. Wat voor ring u ook zoekt, u vindt hier ongetwijfeld uw droomring!