Kettingen kopen in Schilde

Home » Kettingen kopen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u kettingen van de meest vooraangeschreven merken wilt kopen, kan u bij ons in Schilde terecht. Luxueuze merken, zoals Innocence, Di Luna en Emmilou vullen ons assortiment met hun uitzonderlijke creaties. Combineer ze met de bijpassende oorbellen en ringen en u heeft een hoogwaardig setje dat u met veel plezier zal dragen.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Diverse kettingen kan u kopen bij ons in Schilde

Wij zijn dé juwelier in Schilde, vlak bij Antwerpen, waar u terecht kan om uw kettingen te kopen. Met een passie voor ons vak staan wij voor u klaar om u te begeleiden in uw keuze. Ongeacht of u enkel de kettingen komt bezichtigen of een bijpassend setje oorbellen wilt kopen, wij helpen u in Schilde met veel plezier. Heeft u een visueel beeld over het juweel waar u naar zoekt, maar lijkt u het niet te vinden? Weet dan dat wij ook juwelen ontwerpen op basis van uw ideeën. Deze werken we uit in 3D zodat we u het ontwerp kunnen tonen, alvorens deze creatie tot realiteit te brengen. Zo heeft u een juweel op uw maat, dat voldoet aan al uw verlangens en wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een ketting met een vingerafdruk van een dierbare, of een nieuw ontwikkeld juweel uit het goud van oude juwelen die u niet meer draagt. Verzorg uw juwelen goed, zodat u er een leven lang plezier van heeft.

kettingen

 

Vind uw prachtstuk in onze collectie

Wilt u een absoluut pareltje vinden tussen de kettingen die u kan kopen bij ons, Reyntjens uit Schilde, omgeving Antwerpen? Bekijk dan onze tweedehands collectie, waar we de meest uitzonderlijke schatten hebben hersteld tot ware prachtstukken. Heeft u een ketting op het oog? Contacteer ons dan, zodat wij dit exemplaar even voor u opzij kunnen leggen. U kan ook even telefonisch contact opnemen via het nummer 03/383 01 75 of een e-mail versturen naar reyntjens_dom@skynet.be.