Juwelen ontwerpen in Schilde

Home » Juwelen ontwerpen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u uw juwelen wilt laten ontwerpen, bent u bij ons, Reyntjens uit Schilde, vlak bij Antwerpen, bij de juiste juwelierszaak. Wij beheersen de juiste handvaardigheden om een juweel te creëren, volledig naar uw verlangens. Deze werken we eerst uit in 3D, zodat u een beeld van uw ontwerp kan zien alvorens we deze omvormen tot realiteit. Zodra dat ontwerp goedgekeurd is, gaan wij met finesse te werk om zelfs de fijnste sieraden te maken.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Wij kunnen uw juwelen ontwerpen in 3D in ons atelier in Schilde

Als juwelier in Schilde, Antwerpen, vinden wij het belangrijk steeds de nieuwste technieken in de vingers te krijgen om in staat te zijn alle stijlen juwelen te ontwerpen en creëren. En om zo voortdurend onze klanten bij te kunnen staan in hun wensen en visies. De juwelen die wij ontwerpen en ontwikkelen in ons atelier in Schilde, kunnen zowel in goud als in zilver vervaardigd worden. Ook combinaties met parels, edelgesteente of diamantjes brengen wij met eenvoud tot één mooi geheel. Opteer voor aquamarijn voor een blauwgroen accent in uw juweel, of maak de keuze voor rozenkwarts, een edelsteen die staat voor onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en geborgenheid. Met een ontwerp van ons, krijgt u een juweel op maat van uw dromen.

juweel

 

Juwelen met een emotionele waarde

Wij zijn de winkel voor uw juwelen, in Antwerpen, in de breedste zin van het woord. We hebben een assortiment gevuld met hangers, ringen, oorbellen, horloges en zelfs zonnebrillen en brillen op sterkte. Het ontwerpen van juwelen, wat wij voor u doen in ons atelier in Schilde, gaat daarbij verder dan het ontwikkelen van een nieuw sieraad. Zo kunnen wij oude juwelen van u met een grote emotionele waarde transformeren in een juweel dat bij u past, zonder dat het zijn verhaal verliest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een armband die u van uw grootmoeder geërfd heeft, waarvan u het bedeltje laat omvormen tot een ring, of een ring waarvan u de stenen wilt gebruiken in een nieuw juweel. Ook een hanger met de vingerafdruk van een dierbare of waar de assen van een overledene in kunnen, zijn juwelen die wij voor u kunnen ontwerpen in ons atelier in Schilde. Kijk gerust naar eerdere creaties en laat u inspireren.

 

Bespreek uw ideeën met ons

Wij, van Reyntjens uit Schilde, ontwerpen met passie uw juwelen. Na het uittekenen in 3D van uw juweel, vormen we het ontwerp om in een sieraad dat u kan bekoren. Wilt u binnenkort uw geliefde ten huwelijk vragen? Of willen jullie graag unieke creaties voor jullie trouwringen? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer 03/383 01 75 of stuur uw ideeën door per e-mail naar reyntjens_dom@skynet.be. Wij bekijken graag met u het beeld van wat u wilt en bespreken de mogelijkheden met u.