Zilveren juwelen in Schilde

Home » Zilveren juwelen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u zilveren juwelen draagt, gaat u stijlvol door de straten van Schilde. Zilveren sieraden zijn gekend om hun elegantie en glanzende uitstraling. Bij Reyntjens maken wij voor onze zilveren juwelen enkel gebruik van het meest kwalitatieve zilver, namelijk 925-zilver. Dat heeft de hoogste puurheid, gecombineerd met de beste stevigheid die gebruikt wordt voor het maken van juwelen.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Hoogwaardige zilveren juwelen vindt u in onze juwelierszaak

Voor het aanvullen van uw collectie zilveren juwelen, komt u best naar onze juwelenwinkel in Schilde. Hier vindt u ware pareltjes die u zullen laten stralen. Zoekt u een waardevol juweel voor een speciale gebeurtenis of wilt u graag een juweel laten ontwerpen? Dan hebben wij de handigheid in onze vingers om een sieraad te creëren, volledig naar uw verlangens. Met de nieuwste technologieën en technieken kunnen wij het ontwerp in 3D aan u tonen, alvorens het ontwerp om te vormen tot realiteit. Natuurlijk kunt u ook uw keuze maken tussen de zilveren juwelen die we al klaar hebben in onze collectie. Daarbij vertellen we u graag dat alle kettingen, ringen en oorbellen die we hebben, bijna allemaal volledig handgemaakt zijn in ons eigen atelier. Vanzelfsprekend vindt u ook gouden juwelen bij ons, wanneer uw voorkeur uitgaat voor het warme en rijkelijke gevoel van goud.

ringen

 

Draag uw juwelen uw hele leven lang

Wanneer u langskomt in onze winkel in de Schoolstraat in Schilde, kunt u onze volledige collectie aan zilveren juwelen bewonderen. Kom snel langs en kies de juwelen die u wilt kopen! Wanneer u uw zilveren juwelen in onze winkel uitgekozen heeft en deze met veel trots gaat dragen, is het belangrijk dat u er zorg voor draagt, zodat ze een leven lang meegaan. Daarom delen we graag enkele onderhoudstips met u.