Zilveren juwelen in Schilde

Home » Zilveren juwelen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Wanneer u zilveren juwelen draagt, gaat u stijlvol door de straten van Schilde en elders in Antwerpen. Zilveren sieraden zijn gekend om hun elegantie en glanzende uitstraling. Wij, bij Reyntjens uit Schilde, maken voor onze zilveren juwelen enkel gebruik van het meest kwalitatieve zilver, namelijk 925-zilver. Dit heeft de hoogste puurheid, gecombineerd met de beste stevigheid die gebruikt wordt voor het maken van juwelen.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Hoogwaardige zilveren juwelen in onze juwelierszaak in Schilde

Voor het aanvullen van uw collectie zilveren juwelen, kan u best naar onze juwelierszaak in Schilde, in de provincie Antwerpen, komen. Hier vindt u ware pareltjes die u zullen laten stralen. Zoekt u een waardevol juweel voor een speciale gebeurtenis of wilt u graag een juweel laten ontwerpen? Dan hebben wij de handigheid in onze vingers om een sieraad te creëren, volledig naar uw verlangens. Met de nieuwste technologieën en technieken kunnen wij het ontwerp in 3D aan u tonen, alvorens het ontwerp om te vormen tot realiteit. Natuurlijk kan u ook uw keuze maken tussen de zilveren juwelen die we al klaar hebben in onze collectie in Schilde. Daarbij vertellen we u graag dat alle kettingen, ringen en oorbellen die we hebben, bijna allemaal volledig handgemaakt zijn in ons eigen atelier. Vanzelfsprekend kan u ook gouden juwelen vinden bij ons, wanneer uw voorkeur uitgaat voor het warme en rijkelijke gevoel van goud.

ringen

 

Draag uw juwelen uw hele leven lang

Wanneer u uw zilveren juwelen in onze juwelenwinkel, in Schilde, uitgekozen heeft en deze met veel trots gaat dragen, is het belangrijk dat u er zorg voor draagt, zodat ze een leven lang meegaan. Daarom delen we graag enkele onderhoudstips met u. Heeft u toch nog bedenkingen of onzekerheden over hoe u het best voor uw juwelen kan zorgen? Stel dan gerust uw vragen telefonisch via het nummer 03/383 01 75 of stuur een e-mail naar reyntjens_dom@skynet.be. Wij staan met plezier klaar voor u.