Gouden juwelen in Schilde

Home » Gouden juwelen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Gouden juwelen zijn de ware pareltjes tussen de sieraden die wij, van Reyntjens, verkopen in onze winkel in Schilde. De rijkelijke en warme kleur straalt klasse uit en brengt uw stijl naar een hoger niveau. De gouden juwelen die wij verkopen zijn gemaakt met 18 karaat goud, zodat elk juweel een waardevol product is in zijn totaliteit.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Rijkelijke gouden juwelen vindt u bij ons

Wij zijn dé juwelier in Antwerpen waar u terecht kunt voor gouden juwelen, juwelen uit andere materialen en nog veel meer onmisbare accessoires. Bijna het volledige assortiment dat wij aanbieden, hebben wij zelf in ons eigen atelier gemaakt. Al jarenlang maken wij creaties naar de verlangens van onze klanten. Zo krijgen zij een juweel op maat, dat perfect past bij hun stijl. De gouden juwelen die u bij ons vindt, zijn divers en stuk voor stuk uniek.

goud

 

De collectie

U heeft de keuze uit verschillende juwelen en horloges die op verschillende manieren zijn afgewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gouden ring met diamantjes in verwerkt of aan een ketting met een mooi edelgesteente. Bij onze speciaalzaak kunt u uw prachtigste gouden juweel vinden. Natuurlijk hebben wij ook zilveren juwelen in onze uitgesproken collectie. Zo is er voor iedereen een edelmetaal naar zijn of haar hart.

 

Ervaar het rijkelijke gevoel van goud

De juwelen in onze winkel zijn uitzonderlijke creaties en een streling voor het oog. Kom langs bij ons in de Schoolstraat in Schilde en vind de gouden juwelen die zullen fonkelen wanneer u ze draagt. Wij verkopen ook unieke tweedehands sieraden die nog in uitstekende staat zijn. Vertoont uw juweel na enkele jaren tekenen van slijtage of wordt het beschadigd? Dan kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen.