Gouden juwelen in Schilde

Home » Gouden juwelen in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Gouden juwelen zijn de ware pareltjes tussen de sieraden die wij, van Reyntjens, verkopen in onze winkel in Schilde, in Antwerpen. De rijkelijke en warme kleur straalt klasse uit en brengt uw stijl naar een hoger niveau. De gouden juwelen die wij in Schilde verkopen zijn gemaakt met 18 karaat goud, zodat elk juweel een waardevol product is in zijn totaliteit.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Rijkelijke gouden juwelen vindt u bij ons in Schilde

Wij zijn dé juwelier in Antwerpen, specifieker Schilde, waar u terecht kan voor gouden juwelen, zilveren juwelen, juwelen met een combinatie aan materialen en ook voor horloges en brillen. Bijna het volledige assortiment dat wij aanbieden, hebben wij zelf handgemaakt. Al jarenlang maken wij creaties naar de verlangens van onze klanten. Zo krijgen zij een juweel op maat, dat perfect past bij hun stijl. De gouden juwelen die u kan kopen, in onze winkel in Schilde, zijn divers en stuk voor stuk unicums.

goud

 

De collectie

U heeft de keuze uit oorbellen, ringen, kettingen en horloges die op verschillende manieren zijn afgewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gouden ring met diamantjes in verwerkt of aan een ketting met een mooi edelgesteente. Bij onze speciaalzaak in Schilde kan u uw prachtigste gouden juweel vinden. Natuurlijk hebben wij ook zilveren juwelen in onze uitgesproken collectie. Zo is er voor iedereen een edelmetaal naar zijn of haar hart. Wilt u lang kunnen genieten van uw juwelen, draag er dan goed zorg voor!

 

Ervaar het rijkelijke gevoel van goud

De juwelen in onze winkel zijn uitzonderlijke creaties en een streling voor het oog. Kom langs bij ons in Schilde, nabij Antwerpen en vind  gouden juwelen die zullen fonkelen wanneer u ze draagt. Ervaar het rijkelijke gevoel dat een dergelijk juweel u geeft. Heeft u vragen over de collectie? Dan kan u  een e-mail sturen naar reyntjens_dom@skynet.be of ons telefonisch contacteren via het nummer 03/383 01 75 zodat wij u met veel plezier een antwoord kunnen geven.