reyntjens_dom@skynet.be 03/383 01 75

Juwelen op maat laten maken in Schilde

Home » Juwelen op maat laten maken in Schilde

 

  • Uittekenen juwelen 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Uw juwelen op maat laten maken was nog nooit zo eenvoudig als bij onze juwelierszaak in Schilde, op een steenworp van Antwerpen. Het op maat laten maken omvat zowel het ontwerpen en creëren van een juweel naar uw wensen en verlangens, alsook het aanpassen van een juweel. Zo zal zijn maat perfect aansluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een armband die u gekregen heeft van een dierbare, die u wilt laten verkleinen of een ring die u niet meer past en u dus graag wilt laten vergroten. Wanneer u juwelen heeft die een kleine aanpassing nodig hebben om volledig op  maat te zijn, dan komt u gewoonweg even langs bij ons in Schilde.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

Wij creëren uw juwelen op maat in ons atelier in Schilde

Wij, van Reyntjens, zijn uw juwelier in Schilde, in de provincie Antwerpen, waar u moet zijn voor uw juwelen op maat. Wij ontwerpen juwelen volledig naar uw wensen. Zo heeft u een unieke creatie, in de vorm van een juweel, die volledig bij u past. Heeft u juwelen in uw collectie van het zuiverste zilver of het hoogwaardigste goud die u niet meer draagt, omdat ze niet meer volledig uw stijl zijn? Opteer dan voor het laten omsmelten van dit materiaal tot een nieuw juweel dat wel bij u past. Zo betaalt u enkel het maakloon en ziet u een transformatie van oude, ongeliefde juwelen naar een ware pracht die u met veel plezier zal dragen. Om uw juwelen op maat te kunnen creëren, tekenen we het juweel in 3D uit om het vervolgens in het echt te maken in ons atelier in Schilde.

juweel

 

Contacteer ons voor het juweel van uw dromen

Als winkel voor al uw juwelen in Schilde hebben wij steeds nieuwe toevoegingen aan onze collectie voor u of maken wij het juweel op maat van uw dromen. Wanneer wij u gelukkig hebben kunnen maken met een uniek ontwerp, dan zijn wij ook tevreden. Lees alles over onze passie en onze vakkundigheid die al voor lange tijd in onze familie zit. Heeft u vragen over een juweel dat u op maat wilt laten maken? Voel u dan vrij om ons te contacteren. Dit kan ook door een e-mail te versturen naar reyntjens_dom@skynet.be of door ons te bellen op het nummer 03/383 01 75. Wij zijn gedreven in het ontwikkelen van een juweel dat volledig bij u past.