reyntjens_dom@skynet.be 03/383 01 75

Batterij uurwerk vervangen

Home » Batterij uurwerk vervangen

 

  • Uittekenen juwelen in 3D
  • Luxe tweedehandsjuwelen
  • Juwelen ontwerpen

 

Moet de batterij van uw uurwerk vervangen worden? Dan helpt Reyntjens uit Schilde u hier graag mee verder. Als ervaren horlogemakers is het vervangen van een horlogebatterij voor ons een peulenschil. Wanneer u ons inschakelt, bent u er zeker van dat er niets misloopt tijdens het vervangen.

 

Wilt u meer van ons aanbod ontdekken?

Kom bij ons langs of neem contact op

 

De batterij van uw uurwerk laten vervangen door een specialist: voordelen

Het is mogelijk om de batterij van uw uurwerk zelf te vervangen. Daarbij bestaat echter wel de kans dat u onderdelen van de batterij kwijtgeraakt of het horloge per ongeluk beschadigd. Als u een waterdicht horloge heeft, is het uurwerk bovendien niet langer waterdicht wanneer u de batterij zelf vervangt. Er is immers een speciale handeling voor nodig om uw horloge waterdicht te houden. Onze juwelier uit Antwerpen heeft veel ervaring met het vervangen van horlogebatterijen en neemt deze klus graag op zich. Wij voeren ook andere herstellingen aan horloges uit. Indien uw uurwerk bijvoorbeeld waterschade heeft opgelopen, zorgen wij ervoor dat het weer net als nieuw werkt.

ringen

 

Maak een afspraak

Wilt u de batterij van uw uurwerk laten vervangen door onze ervaren juweliers? Neem dan zeker contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ook steeds binnenspringen in onze winkel in de Schoolstraat in Schilde. Hier kunt u eveneens steeds terecht om de meest prachtige juwelen te kopen.